Показали приклади фотографій з усіх камер OnePlus 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники сайту Gizmochina протестували не тільки продуктивність та автономність OnePlus 10 Pro, але й фотоможливість нового флагманського смартфона. Пропонуємо оцінити фотографії, зроблені на три основні камери.

Вище представлені знімки з головної 48-мегапіксельної камери з діафрагмою об’єктива f/1.8 та оптичною стабілізацією зображення. За словами журналістів, OnePlus 10 Pro знімає краще за попередника як днем, так і вночі. Щоправда, поки що нічний режим може погано працювати за сильної нестачі світла, але цю проблему можуть виправити з оновленнями.

З ультраширококутною камерою не так однозначно. У OnePlus 9 Pro вона була однією з найкращих, тоді як у новій моделі встановлений слабший сенсор на 50 Мп Samsung ISOCELL JN1. Натомість OnePlus використовувала об’єктив із куди ширшим кутом огляду в 150 градусів. В результаті об’єкти на фото дуже спотворюються, а пальці часто потрапляють у кадр.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефотокамера має роздільну здатність 8 Мп, систему оптичної стабілізації та забезпечує 3,3-кратне оптичне наближення. У порівнянні з двома іншими камерами, знімки з цього модуля мають обмежений динамічний діапазон, через що часто можуть бути засвіти на фотографіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.