Названо параметри, які допоможуть вибрати ідеальний смартфон у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок смартфонів щораз більше розширюється, а питання вибору ідеального смартфона для кожного користувача залишається досить складним. Цього року ми уже не раз надавали різні підбірки смартфонів, на які варто звернути увагу у різних цінових категоріях. До прикладу, флагманські, бюджетні, із стереодинаміками, нижче 3000 грн. Сьогодні ж ми поговоримо про конкретні параметри, які допоможуть вибрати саме той ідеальний смартфон у 2021 році.

Перше, на що користувачі звертають увагу – це екран. Зараз багато хто проводить немало часу в смартфоні в плані роботи, відповідно екран повинен бути достатньо великий. Щодо конкретного розміру, то ми б рекомендували обирати від 5 або навіть 6 дюймів в сторону збільшення. Хоча сьогодні частина користувачів починають повертатись до компактних смартфонів, але якщо мова йде про «ідеальний» смартфон, все ж краще обрати більшу діагональ екрану.

Щодо операційної системи, то обирати варто смартфон, який працює найменше на Android 10. Оперативна пам’ять для смартфона, який прослужить вам найближчі три роки повинна бути мінімум 4 Гб, а краще більше. Те саме стосується і внутрішньої пам’яті. Обирайте смартфон в якому вона складає більше 64 Гб. Ну і звісно, звертайте увагу на сам процесор, він повинен бути справді потужним. Конкретної назви не зазначаємо, так як тут уже все залежатиме від виробника смартфона та поєднання його із іншими параметрами, але ви завжди зможете знайти в мережі інформацію про той чи інший процесор та його можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступним елементом є камери, і хоча якість знімків не завжди залежить від кількості, але сьогодні смартфони отримують все більше об’єктивів, відповідно дітись від цього ніяк. На основі цього, варто звертати найперше увагу на призначення конкретних датчиків та, щоб ваш смартфон в найближчі три роки не втратив своєї актуальності, краще звернути увагу на смартфони з чотирма камерами.

Ну і звісно, акумулятор в виборі смартфона грає не останню роль, тим більше дивлячись на вищеназвані параметри. Щоб задовольнити усі процеси на вашому «ідеальному» смартфоні, його ємність повинна бути 5000 мАг та більше.

Загалом, якщо ви придбаєте собі смартфон із поєднанням вищезазначених характеристик, то він буде ідеальним не лише у 2021 році, а й буде одним із кращих ще протягом трьох наступних років це точно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.