Дочекалися: новинка Xiaomi виявилася дорожчою флагмана Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє китайське видання Mydrivers, флагманський смартфон Samsung з згинаючим екраном на сайті Amazon можна придбати значно дешевше, ніж анонсований вчора складаний смартфон Xiaomi Mix Fold .

За даними Amazon, ціна європейської версії Samsung Galaxy Z Fold2, яка оснащена 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті, становить близько 960 євро. З урахуванням всіх податків на імпортований в Китай товар ціна складає 1080 євро. При цьому стартова ціна Xiaomi Mix Fold в Китаї з таким же об’ємом пам’яті становить 1300 євро.

Варто відзначити, що Samsung Galaxy Z Fold2 був випущений в жовтні 2020 року, в ньому використовується однокристальна система Qualcomm Snapdragon 865 Plus, тоді як в новому Xiaomi Mix Fold використовує флагманська платформа Snapdragon 888.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розмір основного екрану Samsung Galaxy Z Fold2 5G становить 7,6 дюйма в розкладеному стані, при цьому смартфон має 6,2-дюймовий зовнішній екран. Xiaomi Mix Fold оснащений екранами діагоналлю 8,01 і 6,52 дюйма відповідно.

Ці смартфони ріднить схожа конструкція, проте Xiaomi Mix Fold також є першим в світі смартфоном, в камері якого встановлена ​​рідинна лінза, що відповідає і за оптичний зум, і за макрозйому предметів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.