iPhone 11 значно подешевшає і змінить країну виробництва

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple почала виробництво iPhone 11 на індійському заводі iPhone 11. Джерело The Economic Times відзначає, що Apple вперше налагодила випуск флагманських смартфонів в цій країні.

Флагманський смартфон проводиться на заводі Foxconn недалеко від Ченнаї, Apple планує поетапно збільшити виробництво і навіть може розглянути питання про експорт телефонів iPhone 11, зроблених в Індії, щоб зменшити залежність від Китаю.

Нарощування місцевого виробництва – це можливість максимально ефективно використовувати урядову ініціативу «Зроблено в Індії», яка дозволить Apple заощадити 22% на імпортні мита і дасть можливість знизити ціни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У попередньому повідомленні The Economic Times говорилося, що Apple може планувати провести в Індії смартфони на суму до 40 мільярдів доларів через контрактні виробники Wistron і Foxconn. За інформацією Reuters, Foxconn також планує інвестувати в країну 1 млрд доларів для розширення місцевого заводу зі складання iPhone.

З чуток, Apple посилить свою присутність в Індії, відкривши онлайн-магазин Apple Store в третьому кварталі 2020 року. Також повідомляється, що компанія працює над відкриттям роздрібних магазинів в країні, починаючи з магазину в Мумбаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.