Просунуті версії iPhone 12 затримаються до грудня

Деякі версії iPhone 12 затримаються до грудня
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, компанія Apple не зможе випустити всі смартфони з лінійки iPhone 12 одночасно. Як повідомили джерела видання DigiTimes, через виробничі труднощі Apple доведеться перенести запуск моделей iPhone 12 з підтримкою 5G на кінець 2020 року.

Просунуті версії iPhone 12 затримаються до грудня

Джерела з’ясували, що постачальники Apple разом знизили очікування від запуску нових моделей iPhone в 2020 році. Якщо раніше партнери Apple очікували поставку 40 мільйонів смартфонів в рамках першої партії, то тепер очікують 15-20 мільйонів.

За словами експертів, це пов’язано з тим, що Apple випустить деякі моделі iPhone пізніше звичайного. Повідомляється, що iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max з підтримкою 5G (mmWave) будуть випущені в листопаді-грудні 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому, більш дешеві моделі з лінійки iPhone 12 повинні вийти в першій половині осені. Йдеться про компактний 5,4-дюймовий iPhone 12 і 6,1-дюймовий iPhone 12 Max. Згідно з останніми витоками, обидва смартфони можуть бути випущені в двох конфігураціях: з підтримкою 5G і без.

Раніше макет компактного 5,4-дюймового iPhone 12 порівняли з iPhone SE 2-го покоління. Як виявилося, новий iPhone 12 буде меншим, ніж традиційні 4,7-дюймові смартфони Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.