Розкрито дизайн найдешевшого iPhone 12

Розкрито справжній вигляд найдешевшого iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори YouTube-каналу iupdate показали на відео актуальні макети нових смартфонів з лінійки iPhone 12 в оновленому дизайні. Вони порівняли макет компактного 5,4-дюймового iPhone 12 і 4,7-дюймовий iPhone SE 2-го покоління. Як виявилося, новий iPhone 12 буде більш компактним у порівнянні з 4,7-дюймовими смартфонами Apple.

Розкрито справжній вигляд найдешевшого iPhone 12

Інсайдери підкреслили, що до них потрапили актуальні макети iPhone 12, близькі до фінальних версій. Всі нові смартфони Apple мають оновлену форму корпусу з прямокутними гранями в стилі iPad Pro останніх двох поколінь.

За словами оглядачів, зміна форми корпусу сильно відрізняє iPhone 12 від попередніх моделей iPhone. Крім цього, значним чином змінюються тактильні відчуття від використання iPhone з новою формою корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкрито справжній вигляд найдешевшого iPhone 12

Порівняння макета 5,4-дюймового iPhone 12 з 4,7-дюймовим iPhone SE 2-го покоління показало, що новий смартфон Apple стане більш компактним. При цьому, великий дисплей смартфона з вузькими рамками дозволить комфортно переглядати будь-які типи контенту.

Також варто нагадати, що нещодавно стало відомо, що компнія Apple планує випустити версію iPhone 12 без 5G за зменшеною вартістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.