Xiaomi продовжує шукати оптимальний форм-фактор складаного смартфону: фото нового концепту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в мережі з’явилися фотографії нового патенту Xiaomi. Китайський виробник продовжує шукати найкращий форм-фактор для свого нового складаного смартфону. Особливість концепту полягає в тому, що більшість компаній використовують незалежні модулі фронтальної та основної камери, а розробники Xiaomi вирішили піти дещо іншим шляхом.

Патентне бюро Китаю погодило документацію та ескізи, надані компанією Xiaomi. Головною особливістю нового концепту складаного смартфона стане камера. Це два модулі, розташовані на протилежних сторонах пристрою, але вони будуть виконувати функції фронтальної та основної камери в залежності від положення. Якщо скласти смартфон, то ми отримаємо фронталку з трьох об’єктивів, а в розкладеному форматі – це датчики основної камери.

Використання великої кількості оптичних датчиків призводить до збільшення підсумкової вартості мобільного пристрою. Компанія Xiaomi продовжує шукати шляхи для створення функціонального, але бюджетного складаного смартфону. Свіжий концепт повністю відповідає сучасним вимогам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.