Цікаві деталі про перший складаний iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські джерела стверджують, що перший складаний смартфон компанії Apple буде запущений вже в наступному році. Крім того, з’явилися перші подробиці про його конструкцію.

Очікується, що складаний iPhone буде позбавлений фірмового вирізу у верхній частині екрану, де розташовувалася система FaceID для розпізнавання користувачів по особам. Крім того, джерела говорять про те, що смартфон отримає дактилоскопічний датчик, який буде розташовуватися на бічній частині пристрою.

Також підтверджується раніше опублікована інформація про те, що насправді складаний iPhone не отримає згинаючий екран. Основний дисплей буде будуватися з двох екранів, між якими в розкладеному стані практично не буде проміжку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон з боків буде округленим, як iPhone 11. Система FaceID може бути реалізована через основну камеру смартфона, однак від неї цілком можуть повністю відмовитися, якщо в ході тестування стане зрозуміло, що це незручно – повертати смартфон, щоб розблокувати його.

Очікується, що для свого першого складного смартфона Apple збереже існуючих партнерів по ланцюжку поставок, включаючи Hon Hai, Daliguang, Kecheng і інші компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.