Для iPhone створили ліхтарик із MagSafe

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський стартап WUBEN представив новий аксесуар для iPhone – ліхтарик із підтримкою MagSafe. Він зроблений з титану та магнію, а також оснащений дуже яскравими світлодіодами.

Яскравість MagSafe-ліхтарика складає 300 люменів. Це в 5 разів більше, ніж вбудований ліхтарик айфону. Користувач може брати аксесуар у похід, на прогулянку з собакою у темну пору доби або на нічні фотосесії.

Новинка підтримує зміну температури. Усього три режими: тепле світло, біле та холодне. Регулювати яскравість і тон можна за допомогою безелю, що обертається, який знаходиться з правого боку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

via GIPHY

Ліхтарик може обертатися на 360 градусів та виконувати функцію підставки. Всередині встановлено акумулятор ємністю 320 мАг. автономність у режимі 2 люмена становить 50 годин, при максимальній яскравості аксесуар проживе не більше півгодини. Заряджається гаджет за допомогою кабелю USB-C.

via GIPHY

Пристрій може бути сумісним не лише з iPhone, а й іншими смартфонами. Також магніти дозволяють прикріпити ліхтарик до ноутбука, щоб створити найкраще освітлення під час відеодзвінків. Гаджет не займе багато місця – його товщина складає всього 6 мм.

Вартість MagSafe-ліхтарика від WUBEN складає 69 доларів в рамках попереднього замовлення на Kickstarter. Вихід на міжнародний ринок заплановано на липень 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.