Інсайдер розкрив назви всіх майбутніх iPhone 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Fudge розкрив назви нових смартфонів з лінійки iPhone 12. Згідно з інформацією джерел постачання, Apple випустить чотири смартфони: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Реклама

Інсайдер розкрив назви всіх майбутніх iPhone 12

Інсайдер уточнив, що iPhone 12 присвоєно внутрішній модельний номер iPhone13,1, iPhone 12 Max – iPhone 13,2, iPhone 12 Pro – iPhone13,3, iPhone 12 Pro Max – iPhone 13,4. Таким чином смартфони будуть називатися в коді прошивок Apple, як і попередні моделі.

Свіжий витік підтвердив, що Apple назве нові моделі iPhone за аналогією з попередніми. При цьому, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max доповнить модель з новою для смартфонів Apple назвою iPhone 12 Max.

iPhone 12 і iPhone 12 Max будуть дешевшими iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, але будуть позбавлені деяких можливостей. Повідомляється, що більш доступні моделі не отримають потрійну камеру, підтримку швидкісного підключення до мереж 5G і підвищену частоту оновлення дисплею.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: