Презентація iPhone 12 може рекордно затриматися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вихід смартфонів з лінійки iPhone 12 може затриматися до кінця листопада 2020 року. Як повідомило видання GizChina з посиланням на представників інвестиційного банку Cowen, затримка відбудеться для всіх чотирьох нових моделей iPhone.

Презентація iPhone 12 може рекордно затриматися

У Apple виникли труднощі з розробкою і виробництвом нових iPhone, повідомили джерела. Компанія хоче не просто вирішити їх до осені, а й виробити необхідну кількість смартфонів, щоб задовольнити попит споживачів. З огляду на те, що всі нові моделі iPhone 12 отримають повноцінний редизайн та стануть першими смартфонами Apple з підтримкою 5G, попит на них очікується великий.

У зв’язку з цим Apple може відкласти запуск смартфонів в продаж. Повідомляється, що вихід новинок може відбутися тільки в кінці листопада. Якщо інформація підтвердиться, то це буде рекордною затримкою із запуску нових моделей iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що Samsung вперше не випустить OLED-дисплеї для всіх нових смартфонів Apple. Частину екранів виготовить компанія LG. Витік в черговий раз підтвердив, що Apple розробляє чотири нових смартфони: 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймовий iPhone 12 Max, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.