Перераховано неочевидні ознаки діабету

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Зарубіжні ЗМІ поділились поділились матеріалом, в рамках якого були перераховані неочевидні ознаки цукрового діабету. Так, наприклад, на цю хворобу може натякати навіть втрата гостроти зору.

Реклама

Згідно з опублікованими даними, якщо людина зіткнулася з втратою гостроти зору або ж все навколо почало стало розмитим – варто звернутися до лікаря, оскільки це може вказувати на діабет.

Ще одним неочевидним симптомом діабету було названо зміну кольору шкіри або шкірних складок. Пояснюється такий прояв тим, що шкіра людини з підвищеним рівнем цукру в крові починає виробляти опірність інсуліну.

Вказувати на діабет може сухість у роті, а також загострене відчуття голоду, свербіж, оніміння кінцівок і часті позиви до сечовипускання.

Доведено, що хворі на діабет частіше за інших хворіють на грибкові інфекції. З огляду на ослаблення організму діабетика, ці інфекції швидше вражають його організм, і на його повне вилікування потрібно більше часу і зусиль. Тому часті грибкові інфекції повинні насторожити як чоловіків, так і жінок. Здати аналіз на цукор зовсім не складно, і своєчасна діагностика діабету на ранніх стадіях, гарантує високі шанси на повне одужання.

Нарешті, діабетики 2-го типу часто страждають від раптової і різкої втрати ваги. Це відбувається тому, що високий рівень цукру в крові людини хворого на діабет, перешкоджає доставці енергії в клітини людини через кров. Організм людини відчуває гостру нестачу енергії і намагається компенсувати її недолік, спалюючи запаси жиру в організмі. Тривалий процес спалювання жиру різко відбивається на загальній масі тіла людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: