Перераховано неочевидні ознаки діабету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зарубіжні ЗМІ поділились поділились матеріалом, в рамках якого були перераховані неочевидні ознаки цукрового діабету. Так, наприклад, на цю хворобу може натякати навіть втрата гостроти зору.

Згідно з опублікованими даними, якщо людина зіткнулася з втратою гостроти зору або ж все навколо почало стало розмитим – варто звернутися до лікаря, оскільки це може вказувати на діабет.

Ще одним неочевидним симптомом діабету було названо зміну кольору шкіри або шкірних складок. Пояснюється такий прояв тим, що шкіра людини з підвищеним рівнем цукру в крові починає виробляти опірність інсуліну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вказувати на діабет може сухість у роті, а також загострене відчуття голоду, свербіж, оніміння кінцівок і часті позиви до сечовипускання.

Доведено, що хворі на діабет частіше за інших хворіють на грибкові інфекції. З огляду на ослаблення організму діабетика, ці інфекції швидше вражають його організм, і на його повне вилікування потрібно більше часу і зусиль. Тому часті грибкові інфекції повинні насторожити як чоловіків, так і жінок. Здати аналіз на цукор зовсім не складно, і своєчасна діагностика діабету на ранніх стадіях, гарантує високі шанси на повне одужання.

Нарешті, діабетики 2-го типу часто страждають від раптової і різкої втрати ваги. Це відбувається тому, що високий рівень цукру в крові людини хворого на діабет, перешкоджає доставці енергії в клітини людини через кров. Організм людини відчуває гостру нестачу енергії і намагається компенсувати її недолік, спалюючи запаси жиру в організмі. Тривалий процес спалювання жиру різко відбивається на загальній масі тіла людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.