WhatsApp запускаєнову функцію: персоналізовані чат-боти тепер доступні всім

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Дослідники функціоналу месенджера WhatsApp повідомили, що у новій бета-версії для Android під номером 2.24.15.10 з’явилися тестові чат-боти на базі ШІ.

Реклама

У розділі AI Studio користувачі зможуть користуватися встановленими чат-ботами або створювати своїх і ділитися розробками з іншими людьми. За скріншотами від інсайдерів видно, що в месенджері можуть бути як звичайний «розумний» асистент, так і персоналізовані боти, створені для виконання конкретних завдань і навчання чогось.

Портал WABetaInfo зазначає, що новий функціонал покликаний підвищити зручність роботи користувачів, надаючи більш конкретну та «контекстуально релевантну допомогу при спрощенні завдань». Користувачі зможуть взаємодіяти зі своїми улюбленими чат-ботами для вирішення різних завдань – від відповідей на часто задавані питання до надання рекомендацій на основі їхніх переваг.

«Ми вважаємо, що впровадження AI Studio відображає прагнення використовувати штучний інтелект для підвищення залученості та задоволеності користувачів, забезпечуючи глибшу інтеграцію у повсякденну взаємодію», – розповіли інсайдери.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ