CMF Phone 1 та інші новинки Nothing тепер доступні на AliExpress: огляд цін

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На початку липня компанія Nothing представила новий асортимент продукції, що включає смартфон CMF Phone 1 із замінними кришками, смарт-годинник CMF Watch Pro 2 з можливістю зміни безеля та навушники CMF Buds Pro 2 з оригінальним чохлом у вигляді колеса. Через тиждень усі новинки стали доступними для придбання на AliExpress.

Реклама

Українські користувачі тепер можуть замовити CMF Phone 1 з доставкою з Китаю через AliExpress. Мова йде про глобальну версію пристрою з підтримкою російської мови. Ціна смартфона з урахуванням усіх знижок та купонів стартує від 10 414 гривень. Придбати можна лише чорну версію, однак користувачі зможуть окремо придбати кришки інших кольорів, коли вони з’являться у продажу. Поки що на AliExpress доступне лише захисне скло для цього смартфона.

Реклама

Смарт-годинник CMF Watch Pro 2 коштує від 2500 гривень. На вибір є чотири кольори (темно-сірий, сріблястий, помаранчевий та синій) з плоскими та круглими безелями. Годинник пропонує понад 120 спортивних режимів, більше 100 циферблатів та безліч варіантів кастомізації.

Навушники CMF Buds Pro 2 на AliExpress оцінюються в 2700 гривень. Їх особливістю є спеціальний чохол з колесом, що обертається. Колесо дозволяє регулювати гучність, керувати відтворенням музики або активувати голосового помічника. Навушники доступні в чорному, білому, синьому та оранжевому кольорах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ