Huawei розкрила інформацію про чіпи в своїх найпопулярніших лінійках смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei зняла заборону на розкриття інформації про чіпсети в нещодавно представлених моделях телефонів. Тепер покупці можуть дізнатися, які процесори встановлені в їх пристроях з лінійок Mate 60, Mate X5 і Pura 70. Раніше Huawei не розголошувала цю інформацію, коли телефони були випущені у вересні та травні попереднього року. На платформі Weibo користувач під ніком “Adak is a wolf” повідомив, що співробітники відділу продажів Huawei отримали дозвіл на розкриття даних про процесори. Потім співробітники ЗМІ відвідали головний магазин Huawei та підтвердили, що моделі Mate 60 та Mate X5 оснащені процесорами серії Kirin 9000s, а Pura 70 Pro Ultra має чіп Kirin 9010.

Реклама

Цікаво відзначити, що інформація про процесори деяких недавно випущених за кордоном продуктів Huawei, таких як MatePad SE 11, MatePad Pro 13.2 і смартфон Nova Y62 Plus, вже доступна на офіційному сайті. Ймовірно, попередня таємниця була пов’язана з чинними санкціями США. Huawei, перебуваючи під пильною увагою через свої нові технології у виробництві чіпсетів, могла приховувати деталі для зменшення тиску.

Хоча тепер відомі конкретні моделі процесорів, детальна інформація все ще залишається обмеженою. Персонал магазину може надати лише базову інформацію про сімейство та покоління чіпсету. Крім того, пристрої не відображають конкретну модель процесора.

Реклама

Huawei готується до випуску своєї нової флагманської моделі, яка конкуруватиме з майбутньою лінійкою iPhone 16. Серія Mate 70, що очікується наприкінці 2024 року, матиме оновлений чіпсет Kirin з функціями на основі штучного інтелекту і підтримуватиме супутниковий зв’язок. Серія працюватиме на операційній системі HarmonyOS Next і матиме дисплеї з роздільною здатністю 1,5K.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ