Тім Кук розповів, що користується Apple Vision Pro кожного дня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Генеральний директор Apple Тім Кук щодня користується Apple Vision Pro, про що він розповів у інтерв’ю виданню The Sun, присвяченому запуску гарнітури у Великій Британії. Кук зазначив, що використовує Vision Pro “у всіх аспектах свого повсякденного життя”.

Реклама

Зокрема, Кук сказав, що використовує гарнітуру для перегляду третього сезону «Теда Лассо» та іншого контенту Apple TV+. Він підкреслив, що можливість зайняти будь-яке положення, наприклад, лягти і розмістити екран на стелі, забезпечує неймовірний досвід. За його словами, Vision Pro пропонує величезний 100-футовий екран, який вражає рівнем розваг.

Кук також зазначив, що багатозадачність у Vision Pro значно ефективніша завдяки підтримці кількох вікон, які можна розміщувати у фізичному просторі користувача.

Реклама

Він підкреслив, що досвід використання Vision Pro важко пояснити словами і рекомендував потенційним покупцям спробувати демо-версію гарнітури.

“Це важко пояснити словами”, – сказав Кук. “Важко показати в 2D, яким буде 3D”.

Голова Apple зазначив, що гарнітуру легко використовувати за допомогою жестів, які працюють “так, як працює ваш мозок”. Якщо ви вмієте користуватися iPhone, то, за словами Кука, ви зможете “дуже легко” використовувати Vision Pro.

Деякі з тих, хто проходить демонстраційний тест, вважають цей досвід емоційним, особливо при перегляді просторових фотографій і відео, які дозволяють користувачам заново пережити спогади. “Цікаво спостерігати за людьми, за їхньою реакцією”, – сказав він. “Багато хто з них розплакався”.

Кук також зазначив, що розробка Apple Vision Pro вимагала від компанії оформлення понад 5000 патентів, і висловив гордість за команду розробників, яка працювала над цим проектом кілька років.

Apple Vision Pro стане доступною у Великій Британії, Канаді, Франції, Німеччині та Австралії вже завтра, а демонстраційні версії можна буде випробувати в роздрібних магазинах компанії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ