OpenAI представила GPT-4o

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch.

Реклама

Нову модель планують впроваджувати «ітеративно» у всі продукти компанії протягом кількох наступних тижнів. За словами технічного директора OpenAI Мурі Мураті, GPT-4o забезпечує інтелект «рівня GPT-4».

Однак, за його словами, GPT-4o пропонує покращені можливості GPT-4 у галузі тексту, зору та аудіо. Якщо GPT-4 навчалася на комбінації зображень, тексту та аналізі зображень, то до GPT-4o додається до цього ще й мова. Крім того, модель розуміє фото прямо з камери:

Ми знаємо, що ці моделі стають все складнішими і складнішими, але ми хочемо, щоб досвід взаємодії став більш природним, легким і щоб ви взагалі не звертали уваги на інтерфейс користувача, а просто зосередилися на роботі з [GPT].

За допомогою GPT-4o можна буде перекладати мову з іншої мови, користувачам буде доступний голосовий помічник, що має мову, дуже близьку до людської. Нова модель при цьому вільно володіє 50 мовами, стверджують OpenAI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: