Чутки: HomePod з “дисплеєм, схожим на iPad” з’явиться не раніше 2025 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, компанія Apple продовжує працювати над новою колонкою HomePod із вбудованим у неї “дисплеєм, схожим на iPad”, але, якщо плани буде реалізовано, пристрій навряд чи з’явиться не раніше 2025 року.

У своїй сьогоднішній розсилці Power On Гурман повідомив, що Apple почала “ранню роботу” над HomePod із вбудованим екраном із зарубіжними постачальниками, але, за його словами, компанія ще не досягла “достатнього прогресу” в роботі над пристроєм, щоб вважати запуск неминучим.

Гурман підтвердив, що Apple також вивчала можливість створення пристрою, що об’єднує Apple TV, HomePod і камеру FaceTime, а також iPad-подібних смарт-дисплеїв, які можна було б прикріплювати до стіни магнітами, але неясно, чи будуть ці продукти коли-небудь випущені. За його словами, Apple вже кілька років не може визначитися з ідеями “розумного будинку”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple змінила курс і випустила новий повнорозмірний HomePod у 2023 році після припинення випуску пристрою у 2021 році. Apple також продовжує продавати HomePod mini, який не отримував жодних серйозних апаратних оновлень з моменту випуску 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.