Samsung розкрив терміни запуску найцікавішого девайса Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця компанія Samsung раптово анонсувала своє перше розумне кільце на презентації смартфонів Galaxy S24, але жодних подробиць бренд не розкрив. Тепер один із босів корейської корпорації позначив терміни запуску носимого пристрою.

Глава підрозділу B2B переносних пристроїв/інтернету речей/аксесуарів Samsung Деніел Сон Лі розповів у соцмережах, що новий переносний продукт для здоров’я і гарного самопочуття вийде в другій половині 2024 року. Безумовно, йдеться про Galaxy Ring.

Заява топ-менеджера відповідає інформації інсайдерів. Очікується, що повноцінна презентація смарт-кільця відбудеться в рамках липневої презентації Galaxy Unpacked. Samsung розкриє всі подробиці про Galaxy Ring разом із запуском складних смартфонів Galaxy Z Fold6 і Flip6, планшетів Galaxy Tab S10 і смарт-годинників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.