Samsung презентує в 2021 році смартфон з подвійним складанням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung однією з перших презентувала свою версію складаного смартфона. На даний момент південнокорейський виробник пропонує найбільший асортимент мобільних пристроїв в цій категорії. З кожною новою моделлю простежуються спроби розробників покращити дизайн, зробити його більш естетичним та практичним. Сьогодні з’явилася інформація, що вже цього року компанія Samsung презентує новий складаний смартфон.

Після запуску смартфонів з горизонтальним і вертикальним складанням, компанія планує випустити новий пристрій з подвійним складанням. Samsung раніше заявляла, що диверсифікує свій портфель складних смартфонів в 2021 році, оскільки компанія прагне зробити цю категорію більш доступною з фінансової точки зору. Очікується, що крім смартфона з подвійним складанням Samsung також випустить Galaxy Z Fold Lite.

Над смартфоном з подвійним складанням наразі активно працює Xiaomi, а компанія TCL вже продемонструвала робочий прототип. Найближчим часом ми отримаємо більше перевіреної інформації стосовно новинки від Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.