Kyivstar випустив дуже дешевий тарифний план

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Kyivstar, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, як і інші українські оператори, має своє рішення для абонентів, які не потребують великого обсягу мобільного інтернету, а використовують лише мінімальні послуги для зв’язку. Варто розглянути цей тарифний план і зрозуміти, чи варто розглядати його, як варіант. 

Як вже згадувалось раніше, такі пакети послуг переважно містять лише найнеобхідніше, але в кожного оператора розуміння цього “необхідного мінімуму” своє. Дивлячись на умови цього пакету послуг, можна зрозуміти, що конкретно Kyivstar бачить це так: безліміт на виклики в домашній мережі, 30 хвилин на інші номери, в тому числі й домашні, а також 100 МБ інтернету. 

Це, безсумнівно, справді мало, але не варто забувати, що цей тарифний план не створений для тих користувачів, хто активно використовує смартфон, а для тих, які користуються телефоном лише для того, щоб бути на зв’язку. Цей тарифний план коштує лише 70 гривень на 28 днів, і це менше, ніж ціни конкурентів на аналогічні дешеві тарифні плани. Цей пакет послуг називається “Комфорт”, і його можна підключити через “My Kyivstar” або купивши стартовий пакет у салоні зв’язку Kyivstar. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зауважити, що цей пакет – не єдиний у Kyivstar. У випадку, якщо вам потрібен доступний пакет послуг для людей похилого віку, варто придивитись до контрактного тарифного плану “Дзвінки для батьків”. Його головним недоліком є те, що вік абонента повинен бути більше, ніж 60 років, але якщо вік все-таки достатній, то пакет послуг можна буде підключити лише за 60 гривень на 28 днів. У випадку, якщо вік недостатній, але доступний пакет послуг таки потрібний, краще вибрати вищезгаданий “Комфорт”. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.