Kyivstar випустив дуже дешевий тарифний план

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Kyivstar, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, як і інші українські оператори, має своє рішення для абонентів, які не потребують великого обсягу мобільного інтернету, а використовують лише мінімальні послуги для зв’язку. Варто розглянути цей тарифний план і зрозуміти, чи варто розглядати його, як варіант. 

Реклама

Як вже згадувалось раніше, такі пакети послуг переважно містять лише найнеобхідніше, але в кожного оператора розуміння цього “необхідного мінімуму” своє. Дивлячись на умови цього пакету послуг, можна зрозуміти, що конкретно Kyivstar бачить це так: безліміт на виклики в домашній мережі, 30 хвилин на інші номери, в тому числі й домашні, а також 100 МБ інтернету. 

Це, безсумнівно, справді мало, але не варто забувати, що цей тарифний план не створений для тих користувачів, хто активно використовує смартфон, а для тих, які користуються телефоном лише для того, щоб бути на зв’язку. Цей тарифний план коштує лише 70 гривень на 28 днів, і це менше, ніж ціни конкурентів на аналогічні дешеві тарифні плани. Цей пакет послуг називається “Комфорт”, і його можна підключити через “My Kyivstar” або купивши стартовий пакет у салоні зв’язку Kyivstar. 

Варто зауважити, що цей пакет – не єдиний у Kyivstar. У випадку, якщо вам потрібен доступний пакет послуг для людей похилого віку, варто придивитись до контрактного тарифного плану “Дзвінки для батьків”. Його головним недоліком є те, що вік абонента повинен бути більше, ніж 60 років, але якщо вік все-таки достатній, то пакет послуг можна буде підключити лише за 60 гривень на 28 днів. У випадку, якщо вік недостатній, але доступний пакет послуг таки потрібний, краще вибрати вищезгаданий “Комфорт”. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: