Представлений флагманський геймпад Gamesir X3 Pro Aurora Stretch Handle для смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Популярний виробник ігрових аксесуарів Gamesir анонсував новий мобільний геймпад X3 Pro Aurora Stretch Handle, який оснащений вбудованим охолоджуючим модулем та іншими корисними функціями.

Реклама

Gamesir X3 Pro Aurora отримав мікроперемикачі Kailh, що забезпечують точне спрацьовування та високу чутливість, і, за словами виробника, витримають до 3 мільйонів натискань. Геймпад також оснащений джойстиками з датчиками Холла, які працюють на основі електромагнітного поля, що допомагає уникнути проблем з дрифтом.

Реклама

Однією з особливостей X3 Pro Aurora є охолоджуючий модуль — знімний блок з площею розсіювання тепла 4000 мм² та вентилятором потужністю 12 Вт. Вентилятор можна регулювати для оптимального охолодження в залежності від конкретних теплових зон вашого смартфона.

Геймпад також має вібромотор, шестиосьовий гіроскоп, роз’єм для навушників 3,5 мм та конструкцію, що розтягується, яка підтримує мобільні пристрої від 97,5 до 180 мм. Підключення можливе через USB-C або Bluetooth.

Наразі геймпад Gamesir X3 Pro Aurora доступний лише для замовлення в Китаї за ціною 469 юанів (~2500 гривень). Пристрій надійде в продаж з 19 серпня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ