Windows 11 отримала велике оновлення: що змінилося в системі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Microsoft випустила оновлення KB5040442 для Windows 11 версій 23H2 та 22H2, яке включає кілька нових можливостей, виправлення помилок та додаток рекомендацій, зокрема для користувачів Microsoft Game Pass.

Реклама

Однією з ключових нововведень є повернення кнопки “Показати робочий стіл”, яка була прихована за умовчанням після випуску оновлення з Copilot. Тепер користувачі можуть налаштувати її в розділі “Параметри панелі завдань”.

Також додана можливість створення файлів 7-Zip та Tape Archive (TAR) через контекстне меню, що дозволяє обирати формат стиснення, такі як gzip та bzip2, за допомогою нового майстра стиснення файлів “Додаткові опції”.

Реклама

“Провідник файлів” тепер показує тонку чорну рамку навколо вибраних елементів, що полегшує їхнє виділення, а нова клавіша “Копіювати” спрощує процес копіювання файлів у вікні загального доступу Windows.

Додатково, в меню “Пуск” з’явилася нова функція менеджера облікових записів, яка дозволяє швидко переглядати та керувати налаштуваннями облікового запису Microsoft.

Оновлення також виправило кілька помилок, включаючи проблеми із сенсорною клавіатурою, інструментом “Ножиці” та функцією “Безпечне вилучення пристрою”.

Оновлення KB5040442 для Windows 11 інсталюється автоматично, а його наявність можна перевірити у розділі “Центр оновлення Windows”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ