Samsung Galaxy Z Fold Slim запропонує зовнішній екран з інноваційним співвідношенням сторін

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутній Samsung Galaxy Z Fold Slim матиме зовнішній екран з співвідношенням сторін 19,5:9, як у Galaxy S24 Ultra. Цю інформацію надав відомий інсайдер Ice Universe з Китаю.

Реклама

Хоча співвідношення сторін залишиться таким же, зовнішній дисплей Galaxy Z Fold Slim буде меншим, ніж у S24 Ultra — 6,5 дюйма. Всередині пристрою очікується 8-дюймовий екран. Разом ці панелі забезпечать більший розмір у порівнянні з Galaxy Z Fold6, представленим Samsung раніше цього місяця.

Galaxy Z Fold Slim, раніше відомий як Galaxy Z Fold Ultra, матиме титанову конструкцію і буде тоншим та легшим за Fold6, що зробить його більш преміальним і дорогим продуктом від корейського виробника.

Реклама

Очікується, що новинка буде представлена у четвертому кварталі 2024 року, з жовтня по грудень. Однак поки що невідомо, в яких країнах відбудеться запуск. Є припущення, що пристрій буде доступний лише в Кореї та Китаї. Інсайдер Ice Universe також зазначає, що не варто плутати Slim із Samsung W25, який призначений виключно для китайського ринку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ