Відома ймовірна назва нової macOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За традицією, Apple дає macOS унікальні імена. Щоб використовувати одна з назв, компанія з Купертіно подала ряд звернень на отримання права на товарний знак.

Вихід нової версії macOS, як правило, викликає інтерес не тільки новими функціями, а й назвою. Apple завжди намагається тримати назви нових продуктів в секреті якомога довше. Але деяка інформація все-таки спливає.

Варто відзначити, що раніше Apple вже задіяла кілька торгових марок для назв своїх десктопних операційних систем – так на світ з’явилися, наприклад, macOS Sierra і OS X El Capitan.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Філіппінах Apple подала заявки на Mojave, Sequoia, Sonoma і Ventura. У Камбоджі Apple подала заявку на Mojave. Імовірно, одне зі слів буде використано для позначення macOS 10.14.

З огляду на те, що ім’я Mojave компанія Apple зареєструвала і в Камбоджі, і на Філіппінах, найімовірніше, саме так називатиметься нова ОС. Як не іронічно, але Mojave – це пустеля на південному заході Сполучених Штатів Америки, яка займає значну частину Південної Каліфорнії. Може бути, це натяк на те, що в новій операційній системі не буде значних нововведень.

Apple, представить macOS 10.14 на WWDC 2018, яка відбудеться 4-8 червня в конференц-центрі McEnery в Каліфорнії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.