Як вибрати Powerbank: поради для вдалої покупки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасному суспільстві, коли існує значна кількість електронних пристроїв, дуже важливо мати доступ до альтернативних джерел енергії. Щоб гарантувати, що коли акумулятор смартфону або іншого гаджета розрядиться, його можна швидко зарядити і продовжувати використовувати пристрій на повну силу.

Для того щоб прийняти обґрунтоване рішення при купівлі Power Bank, слід взяти до уваги наступні міркування.

Слід звернути увагу на ємність блока живлення

Потужність джерела живлення вимірюється в міліамперах на годину, і це найважливіший аспект, який слід враховувати під час вибору оптимального джерела живлення. Існує певна кількість енергії, доступної для заряджання, представлене лічильником.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже важливо пам’ятати, що в процесі заряджання відбувається втрата енергії. Неякісний кабель з високим опором протіканню струму, крім іншого, може бути причиною падіння напруги.

В результаті виходить, що зовнішній акумулятор ємністю 6000 мАг не обов’язково забезпечує три повні заряди для акумулятора ємністю 2000 мАг. Втрати завжди будуть, але що вища ефективність системи, то краще буде її загальна продуктивність.

Подумайте про суму грошей, яку ви хочете витратити

Більшість мобільних телефонів зараз використовують акумулятори ємністю від 2000 до 4000 мАг, тоді як планшети використовують акумулятори ємністю від 5000 до 7000 мАг. Наприклад, якщо вам потрібно зарядити свій мобільний телефон двічі чи тричі, вам слід купити зовнішній зарядний пристрій ємністю 11 000 мАг.

В результаті розрахуйте ємність акумулятора основного пристрою, який заряджатиметься. Нарешті, використовуйте цю інформацію, щоб визначити, який зовнішній зарядний пристрій є найбільш підходящим.

Не забувайте враховувати швидкість та вид заряджання

Не всі батареї створені рівними, коли справа доходить до заряджання телефону або планшета. В результаті зверніть увагу на пристрої швидкої зарядки, більшість з яких мають вихідну напругу від 2,4 до 5 Ст.

Щоб швидко зарядити свій пристрій, знайдіть джерело живлення з наступними характеристиками: 9 В / 2,1 А, 12 В / 1,55 А і, наприклад, потужністю 18 або 45 Вт. Якщо одночасно використовуються два або більше портів, живлення буде загальним.

Загальна якість та безпека

Дуже важливо враховувати кількість і тип доступних портів, особливо якщо пристрій використовуватиметься для одночасної зарядки багатьох пристроїв. Виберіть роз’єми USB-C та USB-A, незалежно від того, чи є пристроями введення або виведення.

Необхідно враховувати й інші міркування, у тому числі якість конструкції, а також матеріали, які використовуються під час виготовлення корпусів акумуляторів. Естетичні міркування або гарантія довговічності виробу – це лише два способи, якими дизайн може змінити ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.