Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року

Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш вдалий процесор, який можна купити просто зараз, це Intel Core i5-14600K. 14-ядерний чіп гарний і для ігор, і для робочих завдань. Він не надто дорогий, дуже продуктивний, енергоефективний та прохолодний.

Друге місце у AMD Ryzen 7 7800X3D, який у GameRant назвали найкращим рішенням для ігрового ПК. Топовий Intel Core i9-14900KS визнаний найпотужнішим споживчим процесором у світі. Підходить для роботи та для розгону.

AMD Ryzen 9 7950X названий найвдалішим процесором від AMD для робочих завдань. А Intel Core i3-14100F – найцікавішим чіпом початкового рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AMD Ryzen 5 7600X визнаний ідеальним процесором для ігрового ПК з найкращим поєднанням ціни та продуктивності. А Intel Core i7-12700K – найцікавішою моделлю із середнього цінового сегменту.

У топ-8 також потрапив гібридний AMD Ryzen 7 8700G із потужною вбудованою графікою. Цей APU замінює і ЦП, і відеокарту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.