Підтверджено появу відразу трьох моделей флагманських Google Pixel 9

Підтверджено появу відразу трьох моделей флагманських Google Pixel 9
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За майже півроку до офіційного анонсу Pixel 9, в мережу просочилися фотографії чохлів новинок.

За даними Android Central, чохли були отримані від компанії Thinborne, відомого виробника аксесуарів із арамідного волокна. Фотографії аксесуарів підтверджують чутки про те, що Google в 2024 році представить три версії Pixel 9: стандартну, Pro і XL для тих, хто віддає перевагу більшим пристроям.

На зображеннях чітко видно відмінності у розмірах та конфігураціях камер, що, безперечно, вказує на різноманітність майбутніх моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що всі три пристрої працюватимуть на базі процесора Tensor G4, а також зможуть похвалитися рядом покращених функцій на базі ІІ. Точні технічні характеристики та можливості нових смартфонів поки що залишаються під питанням, але майбутній анонс може багато прояснити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОwccftech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.