Samsung представила свій передовий OLED-екран для ноутбуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Samsung анонсувала практично безрамковий ноутбук з підекранною камерою, а тепер оголосила про випуск передового дисплея, розробленого спеціального для лептопів. Це матриця на органічних світлодіодах з підвищеною частотою оновлення.

Розроблений Samsung Display екран з діагоналлю 14 дюймів виконаний за технологією OLED і має 90-герцовой частотою оновлення. Варто відзначити, що в ноутбуках вже використовуються OLED-матриці, але всі вони мають стандартну розгортку 60 Гц. Звичайно, є ігрові моделі з частотою оновлення 144 Гц і навіть 300 Гц, але в них використовуються IPS-матриці. Таким чином, новий дисплей південнокорейського гіганта перший в своєму роді.

Глава Samsung Display Джу Сун Чой заявив, що вони мають намір почати виробляти нові панелі в великих обсягах починаючи з березня цього року. У компанії відзначають, що оснащені таким екраном ноутбуки потребуватимуть високопродуктивних відкритих. Вказується, що час відгуку нового OLED-дисплея з частотою оновлення 90 Гц в 10 разів перевищує показники доступних на ринку екранів і за якістю відображення будуть порівнянні з 120-герцового LCD-матрицями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що перші ноутбуки, оснащені новим дисплеєм Samsung, будуть представлені у другому кварталі цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.