Sony прибрала Cyberpunk 2077 з PlayStation Store та обіцяє повернути геймерам кошти, витрачені на придбання гри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Історія з компенсаціями гравцям PlayStation 4 і PlayStation 5 за Cyberpunk 2077, в яку неможливо грати через велику кількість багів, придбала несподіваний розвиток: Sony просто прибрала гру з PlayStation Store! Одночасно оголошена кампанія по повному поверненню коштів, витрачених на придбання гри. І це, загалом-то, характерний прецедент: Sony відома своєю дуже суворою політикою в цьому плані – далеко не всі запити користувачів на повернення коштів після покупки цифрової версії тієї чи іншої гри задовольнялися. Але зараз дійсно мова йде про масштабну кампанію.

Нагадаємо, практично відразу після виходу Cyberpunk 2077 користувачі стали скаржитися на гру з найрізноманітніших причин. Наприклад, на PlayStation 4 кадрова частота в Cyberpunk 2077 падає до 15 к/с, на PlayStation 4 Pro ситуація трохи краща – там можна побачити і 30 к/с. І хоча на PlayStation 5 проблем з продуктивністю немає, але є проблеми з різного роду помилками і багами. Мабуть, скарг розгніваних користувачів виявилося так багато, що чаша терпіння Sony швидко переповнилася, результатом чого стало вилучення Cyberpunk 2077 з PlayStation Store.

Подальша доля Cyberpunk 2077 туманна. Сама Sony говорить про те, що гра буде недоступна в цифровому форматі «до подальшого повідомлення». Судячи з усього, вона все ж повернеться в PlayStation Store, але тільки після того, як CD Projekt Red проведе серйозну роботу над помилками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.