«Злив» технічного оснащення першого настільного комп’ютера Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже давно стало відомо, що Huawei виходить на ринок настільних ПК. За останні кілька місяців було багато чуток про цей комп’ютер. Нещодавно він навіть з’явився на рендерах, які розкривають весь його дизайн. Тепер він також отримав сертифікат 3C в Китаї, внаслідок чого в мережу просочилися специфікації пристрою.

Huawei продає ноутбуки вже кілька років. Всі вони оснащені чіпсетами Intel або AMD і в основному працюють під управлінням Microsoft Windows. Виробник також пропонує кілька моделей ноутбуків зі встановленою Ubuntu. Але зі своїм першим настільним ПК компанія пішла іншим шляхом. Згідно інсайдам, він буде працювати на процесорі HiSilcion Kunpeng 920 3211K від Huawei в парі з AMD Radeon 520 GPU. ПК оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті, 512 ГБ SSD від Samsung і буде працювати під управлінням UOS (Unity Operating System), китайського дистрибутива Linux, розробленого UnionTech.

Huawei Qingyun W510 отримає в базовій комплектації 23,8-дюймовий монітор FHD (1920 x 1080) з охопленням кольорів 70%, клавіатуру та мишку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.