Випущена міжнародна версія Xiaomi Mi Band 5, в тому числі для України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попит на спортивні браслети по всьому світу стрімко зростає, тобто, простіше кажучи, все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб так і зовсім взагалі використовувати такого роду електронні гаджети. Ще в червні нинішнього року був представлений такий наручний гаджет, як Xiaomi Mi Band 5. Проте, його анонсували і запустили в продаж виключно в Китаї, тобто, простіше кажучи, зробити його покупку десь ще жодним чином не представляється можливим, і це реальний факт. Даний наручний гаджет, будучи вкрай просунутим за сукупністю якостей, був представлений на міжнародному ринку в такій версії, яка буде продаватися в Європі, Індії, Україні та інших країнах світу.

Новинка носить назву Xiaomi Mi Smart Band 5, а є вона точним клоном моделі Mi Band 5, але адаптована для міжнародного ринку. Проте, даний спортивний браслет позбавлений деяких функцій, зустріти які можна в китайській модифікації. Так, зокрема, користувачам недоступний модуль NFC для безконтактного обміну даними, а також, крім того, версія трекера для міжнародного регіону не містить в собі підтримки голосового помічника, тобто таку функцію з нього просто прибрали. В іншому, технічне оснащення новинки є повністю ідентичним, а докупити до нього стане можливим ремінці чорного, темно-сірого, салатового, бежевого, фіолетового, коричневого, темно-зеленого, жовтого і помаранчевого кольорів.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, потужним процесором для швидкої обробки інформації, а також, крім того, акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг, якої вистачає на два тижні автономної роботи. Підзарядка трекера здійснюється за допомогою магнітного зарядного пристрою, прикріплюється яке до тильної частини фітнес-трекера, причому витягувати його при цьому з ремінця не потрібно. Є модуль, що висвітлює за відстеження рівня насичення киснем крові (SpO2). Крім того, новенький наручний гаджет здатний похвалитися підтримкою одинадцяти різних видів спорту, а ще він може відстежувати частоту серцевого ритму і фізичну активність.

За допомогою такої новинки, як Xiaomi Mi Smart Band 5, можна читати повідомлення з екрану телефону, отримувати дані про якість сну, управляти затвором камери мобільного пристрою, а також, крім того, здійснювати цілу масу інших дій, в тому числі відчувати вібрацію при вхідних дзвінки. Даний спортивний браслет підключається до смартфонам на базі Android і iOS, а використовується для цих цілей модуль Bluetooth 5.0 LE. На мобільний пристрій, в свою чергу, необхідно встановити додаток Mi Fit, доступне абсолютно безкоштовно всім користувачам. Офіційна рекомендована ціна новинки в Європі – 40 євро, однак перші покупці, які куплять трекер в перший день продажів, отримають його в свої руки за 35 євро. Старт продажів відбудеться вже в найближчий тиждень, а точні терміни залежать від конкретного регіону світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.