Майбутні iPhone 12 не матимуть в комплекті навушників

Майбутні iPhone 12 не матимуть в комплекті навушників
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не буде комплектувати смартфони з серії iPhone 12 дротяними навушниками EarPods. За словами аналітика Дена Айвса з Wedbush, компанія відмовиться від комплектної гарнітури для зменшення собівартості нових смартфонів і підвищення попиту на бездротові навушники AirPods. Пише 9to5mac.

Майбутні iPhone 12 не матимуть в комплекті навушників

Попит на AirPods в 2020 році значно збільшиться, упевнений Айвс. За рік Apple відвантажить 85 мільйонів бездротових навушників, що виявиться на 20 мільйонів більше, ніж у минулому році. На підвищення попиту в тому числі вплине рішення Apple виключити дротяні навушники EarPods з комплекту iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Першим про плани Apple по випуску нових iPhone без традиційних дротових навушників EarPods в комплекті заявив аналітик Мін-Чі Куо. Тепер його інформація отримала додаткове підтвердження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми витоками, смартфони з серії iPhone 12 подешевшають або збережуть ціни в порівнянні з попередніми моделями, незважаючи на редизайн та безліч нововведень. Вартість компактного 5,4-дюймового iPhone 12 складе $ 649, що на $ 50 менше в порівнянні з iPhone 11. 6,1-дюймовий iPhone 12 Max вийде за ціною $ 749, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro буде оцінений в $ 999, а самий великий 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max в $ 1099.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.