Lenovo презентувала Chromebook 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Lenovo презентувала бюджетний ноутбук, який працює під управлінням операційної системи Chrome від корпорації Google. Ця модель орієнтована на повсякденне використання: перегляд фільмів та музичних кліпів, інтернет-серфінг, робота с найпростішим офісним програмним забезпеченням. Об’єм оперативної пам’яті – 4 ГБ, а обсяг жорсткого диску 64 ГБ. Відносно високу продуктивність роботи забезпечує Intel Celeron N4020.

Роздільна здатність 11-дюймового екрану – 1366х768. Дисплей с TN-матрицею здатен відтворювати якісну і деталізовану картинку. Цього достатньо для перегляду фільмів та серіалів. На передній панелі знаходиться web-камера з роздільною здатністю 720p. Ноутбук Lenovo оснащений слотом для підключення карт пам’яті microSD, портами USB Type-C та USB Type-A. Мінімалістичний дизайн корпусу в поєднанні з текстурним матеріалом роблять пристрій більш естетичним.

Орієнтовна вартість Lenovo Chromebook 3 – $229 (≈₴6000). Точна дата старту роздрібного продажу виробником не була названа. Ймовірно, що ноутбук з’явиться на полицях магазинів вже до кінця червня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.