Lenovo представила два ноутбуки-трансформери на Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo представила дві моделі ноутбуків на базі Windows 10 з підтримкою LTE: Lenovo Yoga Duet 7i і Lenovo IdeaPad Duet 3i. Обидві новинки оснащені сенсорними екранами з пір’яним введенням, знімними клавіатурами і підставками для зручної роботи в режимі «планшет».

Lenovo Yoga Duet 7i отримав 13 дюймовий 2К IPS екран з вузькими рамками і пропонує до 10,8 годин автономної роботи. Клавіатура пристрою має підсвічування і підключається по Bluetooth 5.0. Також із засобів зв’язку він може похвалитися підтримкою нового стандарту Wi-Fi 6 і LTE. За продуктивність відповідають процесори Intel i7 10-го покоління з графікою Intel Iris Plus.

Безпека забезпечує інфрачервона камера і Windows Hello, які дозволяють швидко і точно розблокувати пристрій. У комплекті з ноутбуком буде поставлятися спеціальний стилус Lenovo E-Color Pen. Особливістю пера є визначення кольору об’єкта по торкання. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo IdeaPad Duet 3i є більш простим і легким пристроєм, призначеним для мобільного використання. Ноутбук також має клавіатуру яка відєднується і підставку для зручного використання на столі. «Серцем» ноутбука виступають процесори Intel Pentium з вбудованою графікою Intel.

Екран ноутбука отримав діагональ 10,3 дюймів і FHD роздільну здатність, а максимальна яскравість становить 330 ніт. Висока якість звучання в пристрої досягається завдяки динамікам з підтримкою Dolby Audio.

Пристрої з’являться в продажу в червні-липні. Вартість Lenovo Yoga Duet 7i стартує від 1199 євро, а Lenovo IdeaPad Duet 3i від 429 євро. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.