Статті

ТОП-7 гаджетів для фанатів ігор та фільмів

Share

Хтось більше любить комп’ютерні ігри, а хтось — кінофільми, але є й такі, хто встигає знаходити час на обидва цих хобі. Ми підібрали сім крутих гаджетів, які однаково корисні геймерам і кіноманам. Ультраширокий монітор з ергономічним кронштейном, механічна клавіатура, бездротові навушники, стрімерська карта і колонки з сабвуфером. Апогеєм цього всього є зручне крісло з можливістю налаштування під анатомію користувача.

QUBE Overlord C34UQ144 — геймерський монітор з діагоналлю 34 дюйми та ультра широкоформатним співвідношенням сторін 21:9, що робить його вдалим вибором ще й для перегляду кінофільмів. Завдяки куту вигину 1000R центр і краї екрану знаходяться на однаковій відстані від очей. Монітор ніби огортає глядача і занурює у віртуальний світ. Матриця VA має роздільну здатність 3440х1440 пікселів, кути огляду 178°, яскравість 300 кд/м2 і контрастність 3000:1. Частота оновлення складає 144 Гц, а затримка лише 1 мс, що особливо важливо у шутерах.

Реалізовані технології синхронізації FPS з частотою екрану AMD FreeSync і NVIDIA G-Sync. А за зменшення втоми очей відповідають Flicker Free та Low Blue Light, які нівелюють мерехтіння та зменшують насиченість синього кольору. Рамки навколо екрану дуже тонкі, а позаду монітора є декоративне підсвічування. Ергономічна V-подібна ніжка займає мінімум місця на столі та дозволяє регулювати висоту екрану в діапазоні 12 см. На Ultra Wide моніторі зручно не лише розважатися, а й працювати, наприклад в електронних таблицях чи відеоредакторі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OfficePro MA901W — ергономічний кронштейн для монітора з білосніжним забарвленням і RGB підсвічуванням. Також існує аналогічна модель cірого кольору MA901G і варіанти з можливістю кріплення одразу двох моніторів MA902W та MA902G (за бажанням можна тимчасово від’єднати одну з ніг). Кронштейн виготовлений зі сталевих труб і пневматичних пружин, завдяки чому сумісний з моніторами вагою від 2 до 9 кілограмів. Виробником заявлена підтримка дисплеїв від 17 до 32 дюймів, але підійде і для ультраширокоформатних 34″.

Кріплення VESA можна спочатку пригвинтити до монітора, а вже потім зручно встановити на кронштейн. Регулюється висота над столом, глибина до стіни і поворот з альбомного у портретний режим. Комплектний інструмент дозволяє скорегувати жорсткість пружин, а декоративний кожух ховає кабелі. Кронштейн можна закріпити з краю або посеред столу. Передбачені м’які подушечки для захисту від подряпин. Підсвічування RGB живиться від USB порту комп’ютера і налаштовується пультом ДУ. Щоб завжди бути під рукою, пульт кріпиться магнітом безпосередньо до кронштейна.

1stPlayer MK8 Titan — механічна клавіатура з повною кількістю клавіш 111 штук. Це робить її файним вибором не тільки для ігор, а й для роботи. А якщо перемкнутися з RGB на одноколірне підсвічування, то клавіатура буде максимально гармонійно виглядати на офісному столі. Налаштовується підсвічування і програмуються макроси у додатку Magic Nest. На вибір пропонуються три варіанти світчів Gateron. На роль домашньої механіки найкраще підійдуть світчі Blue з яскраво вираженим звуковим і тактильним відгуком.

Тоді як для багатолюдного офісу краще обрати модифікацію Yellow або Black. Ці різновиди є лінійними, тому порівняно тихими — перші м’які, а другі тугіші, щоб уникнути випадкових натискань. Усі світчі Gateron старанно змащені на заводі та мають ресурс напрацювання до 50 мільйонів настикань. Тринадцять найчастіше використовуваних у іграх клавіш підтримують гарячу заміну світчів, у тому числі на моделі Kailh. В комплекті постачаються два інструменти: для зняття кейкапів і світчів. Також знімається кабель USB Type-С, його можна вивести праворуч або ліворуч.

Hator Phoenix Wireless Tri-mode — мультиплатформенні навушники, які можна підключати як 3.5-міліметровим аудіокабелем, так і по радіозв’язку 2.4 ГГц або Bluetooth 5.3. В їхній основі лежать динаміки Hi-Fi рівня з композитною мембраною великого діаметру 50 мм. Ще більше покращує звучання вбудований DSP процесор. Подвійна дужка забезпечує надійне прилягання до вух і водночас зменшує втому голови. Оскільки Hator є українським брендом, то стрічку дужки і панелі чаш можна замінити на патріотичні жовто-блакитні.

Також залежно від пори року можна міняти класичні амбушюри з екошкіри на дихаючі з тканини. Чаші додатково прикрашені RGB підсвічуванням, що переливається. Знімний мікрофон дозволяє носити навушники навіть на вулиці. Підтримується одночасне підключення до двох пристроїв Wireless Dual-Mode для того, щоб одночасно працювати за ПК і відповідати на телефонні дзвінки. Затримка при підключенін через USB-адаптер 2.4 ГГц не перевищує 15 мс. Одного зарядку літієвого акумулятора на 1000 мАг вистачає до 25 годин прослуховування музики.

AVerMedia Live Gamer ULTRA 2.1 — перший у світі пристрій захоплення відео з новітнім інтерфейсом HDMI 2.1. Це дозволяє записувати відео у роздільній здатності 4K з частотою 60 кадр/с. І підключати 4K-монітори й телевізори з частотою оновлення 120 або 144 Гц. До того ж, HDMI 2.1 підтримує технологію VRR, тобто змінну частоту екрану для синхронізації з FPS у грі, щоб досягти максимальної плавності зображення. З допомогою карти захоплення можна записувати летсплеї та стрімити на Twitch або YouTube не тільки з ПК чи ноутбука, а й з ігрової консолі.

Також Live Gamer ULTRA 2.1 має аудіовихід 3.5 мм для стереогарнітури, щоб вести запис голосового спілкування у чаті з членами вашої команди у мультиплеєрних іграх. До комп’ютера чи ноутбука пристрій підключається з допомогою кабеля USB Type-C 3.2 Gen 2 з пропускною здатністю 10 Гбіт/с. Налаштувати декоративне RGB підсвічування можна через фірмовий додаток AVerMedia Gaming Utility або програмне забезпечення материнської плати. А за параметри відеозапису і стрімінгу відповідає AVerMedia RECentral.

REAL-EL M-555 — стильна на вигляд акустична система формату 2.1 родом з Естонії. Включає два сателіти по 12.5 Вт кожен і низькочастотний сабвуфер на 30 Вт. Загальна потужність складає 55 Вт, чого вистачить для ігор, фільмів та музичної вечірки навіть у дуже великій кімнаті. Корпус і сабвуфера, і сателітів, виготовлений з деревини MDF, що додає глибини звучання. Сателіти можна закріпити на стіні, а сабвуфер ставиться на полицю чи краще на підлогу. Важить увесь комплект трохи більше 6 кілограмів.

Частотний діапазон сателітів дорівнює 150 – 20000 Гц, а сабвуфера 45 – 150 Гц.
Підтримуються різноманітні варіанти підключення: кабель AUX для комп’ютера, бездротовий Bluetooth для смартфонів, USB-флешка чи карта пам’яті SD. Перемикатися між джерелами аудіосигналу, а також здійснювати інші налаштування, можна кнопками на сабвуфері або з допомогою пульта дистанційного управління. Додатково реалізований механічний регулятор гучності з LED-підсвічуванням, електронний годинник, таймер автовимкнення та FM-радіо.

Sandberg Commander RGB — ортопедичне крісло від бренду з Данії, яке сподобається не лише геймерам, а й усім тим, хто проводить багато часу за комп’ютером. Крісло має міцну сталеву раму і газліфт 4-го класу з великим ресурсом безвідмовної роботи, завдяки чому витримує вагу користувача до 150 кг. Саме крісло важить 19 кілограмів і легко збирається. Покриття виготовлене з екошкіри, тому є зносостійким і легко чиститься. Сидіння виготовлене з повітропроникної тканини, а п’ятипроменева хрестовина має тихохідні колеса з гумовим покриттям.

Регулюється висота сидіння, кут нахилу спинки та положення підлокітників. Також користувач може налаштувати дві подушки — під шиєю і поясницею, або ж повністю зняти їх. Родзинкою крісла Sandberg Commander RGB є стрічка з тридцяти світлодіодів по периметру. Підсвічування живиться через USB-порт від блока живлення 5 В або павербанку (купується окремо). Під сидінням крісла є спеціальна кишеня для павербанку. Налаштувати кольори та режими підсвічування можна за допомогою пульта дистанційного керування, що йде в комплекті з кріслом.

Також читайте:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Пятківський Юрій

Опублікував
Пятківський Юрій
  • Останні записи

    Які датчики встановлені у камері нового iPad Pro

    Нещодавно представлені моделі iPad Pro з OLED-екранами отримали розширений набір сенсорів. Крім безпосередньо камери та…

    08.05.2024

    Топовий планшет Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 протестували на автономність

    При активному навантаженні середній час автономної роботи становив 11 годин та 14 хвилин. У режимі…

    08.05.2024

    Стало відомо, про що промовчала Apple на презентації нових iPad

    Є кілька неочевидних змін у нових iPad , про які Apple не почала говорити під…

    08.05.2024

    Що нового в iPad Air та iPad Pro 2024 року

    Увечері 7 травня компанія Apple провела презентацію нових планшетів, в рамках якої представила чотири нові моделі iPad. Я…

    08.05.2024

    Фішка Android-смартфонів дісталася iPhone

    Google додала функцію "Коло для пошуку" з Android-смартфонів в iPhone. Як пише 9to5Google, така фішка…

    08.05.2024

    ТОП-10 недорогих смартфонів 2024 року

    Останнім часом мобільні пристрої зазнали помітної трансформації, а з появою на ринку смартфонів за цілком…

    08.05.2024