ТОП-7 гаджетів для фанатів ігор та фільмів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хтось більше любить комп’ютерні ігри, а хтось — кінофільми, але є й такі, хто встигає знаходити час на обидва цих хобі. Ми підібрали сім крутих гаджетів, які однаково корисні геймерам і кіноманам. Ультраширокий монітор з ергономічним кронштейном, механічна клавіатура, бездротові навушники, стрімерська карта і колонки з сабвуфером. Апогеєм цього всього є зручне крісло з можливістю налаштування під анатомію користувача.

QUBE Overlord C34UQ144 — геймерський монітор з діагоналлю 34 дюйми та ультра широкоформатним співвідношенням сторін 21:9, що робить його вдалим вибором ще й для перегляду кінофільмів. Завдяки куту вигину 1000R центр і краї екрану знаходяться на однаковій відстані від очей. Монітор ніби огортає глядача і занурює у віртуальний світ. Матриця VA має роздільну здатність 3440х1440 пікселів, кути огляду 178°, яскравість 300 кд/м2 і контрастність 3000:1. Частота оновлення складає 144 Гц, а затримка лише 1 мс, що особливо важливо у шутерах.

Реалізовані технології синхронізації FPS з частотою екрану AMD FreeSync і NVIDIA G-Sync. А за зменшення втоми очей відповідають Flicker Free та Low Blue Light, які нівелюють мерехтіння та зменшують насиченість синього кольору. Рамки навколо екрану дуже тонкі, а позаду монітора є декоративне підсвічування. Ергономічна V-подібна ніжка займає мінімум місця на столі та дозволяє регулювати висоту екрану в діапазоні 12 см. На Ultra Wide моніторі зручно не лише розважатися, а й працювати, наприклад в електронних таблицях чи відеоредакторі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OfficePro MA901W — ергономічний кронштейн для монітора з білосніжним забарвленням і RGB підсвічуванням. Також існує аналогічна модель cірого кольору MA901G і варіанти з можливістю кріплення одразу двох моніторів MA902W та MA902G (за бажанням можна тимчасово від’єднати одну з ніг). Кронштейн виготовлений зі сталевих труб і пневматичних пружин, завдяки чому сумісний з моніторами вагою від 2 до 9 кілограмів. Виробником заявлена підтримка дисплеїв від 17 до 32 дюймів, але підійде і для ультраширокоформатних 34″.

Кріплення VESA можна спочатку пригвинтити до монітора, а вже потім зручно встановити на кронштейн. Регулюється висота над столом, глибина до стіни і поворот з альбомного у портретний режим. Комплектний інструмент дозволяє скорегувати жорсткість пружин, а декоративний кожух ховає кабелі. Кронштейн можна закріпити з краю або посеред столу. Передбачені м’які подушечки для захисту від подряпин. Підсвічування RGB живиться від USB порту комп’ютера і налаштовується пультом ДУ. Щоб завжди бути під рукою, пульт кріпиться магнітом безпосередньо до кронштейна.

1stPlayer MK8 Titan — механічна клавіатура з повною кількістю клавіш 111 штук. Це робить її файним вибором не тільки для ігор, а й для роботи. А якщо перемкнутися з RGB на одноколірне підсвічування, то клавіатура буде максимально гармонійно виглядати на офісному столі. Налаштовується підсвічування і програмуються макроси у додатку Magic Nest. На вибір пропонуються три варіанти світчів Gateron. На роль домашньої механіки найкраще підійдуть світчі Blue з яскраво вираженим звуковим і тактильним відгуком.

Тоді як для багатолюдного офісу краще обрати модифікацію Yellow або Black. Ці різновиди є лінійними, тому порівняно тихими — перші м’які, а другі тугіші, щоб уникнути випадкових натискань. Усі світчі Gateron старанно змащені на заводі та мають ресурс напрацювання до 50 мільйонів настикань. Тринадцять найчастіше використовуваних у іграх клавіш підтримують гарячу заміну світчів, у тому числі на моделі Kailh. В комплекті постачаються два інструменти: для зняття кейкапів і світчів. Також знімається кабель USB Type-С, його можна вивести праворуч або ліворуч.

Hator Phoenix Wireless Tri-mode — мультиплатформенні навушники, які можна підключати як 3.5-міліметровим аудіокабелем, так і по радіозв’язку 2.4 ГГц або Bluetooth 5.3. В їхній основі лежать динаміки Hi-Fi рівня з композитною мембраною великого діаметру 50 мм. Ще більше покращує звучання вбудований DSP процесор. Подвійна дужка забезпечує надійне прилягання до вух і водночас зменшує втому голови. Оскільки Hator є українським брендом, то стрічку дужки і панелі чаш можна замінити на патріотичні жовто-блакитні.

Також залежно від пори року можна міняти класичні амбушюри з екошкіри на дихаючі з тканини. Чаші додатково прикрашені RGB підсвічуванням, що переливається. Знімний мікрофон дозволяє носити навушники навіть на вулиці. Підтримується одночасне підключення до двох пристроїв Wireless Dual-Mode для того, щоб одночасно працювати за ПК і відповідати на телефонні дзвінки. Затримка при підключенін через USB-адаптер 2.4 ГГц не перевищує 15 мс. Одного зарядку літієвого акумулятора на 1000 мАг вистачає до 25 годин прослуховування музики.

AVerMedia Live Gamer ULTRA 2.1 — перший у світі пристрій захоплення відео з новітнім інтерфейсом HDMI 2.1. Це дозволяє записувати відео у роздільній здатності 4K з частотою 60 кадр/с. І підключати 4K-монітори й телевізори з частотою оновлення 120 або 144 Гц. До того ж, HDMI 2.1 підтримує технологію VRR, тобто змінну частоту екрану для синхронізації з FPS у грі, щоб досягти максимальної плавності зображення. З допомогою карти захоплення можна записувати летсплеї та стрімити на Twitch або YouTube не тільки з ПК чи ноутбука, а й з ігрової консолі.

Також Live Gamer ULTRA 2.1 має аудіовихід 3.5 мм для стереогарнітури, щоб вести запис голосового спілкування у чаті з членами вашої команди у мультиплеєрних іграх. До комп’ютера чи ноутбука пристрій підключається з допомогою кабеля USB Type-C 3.2 Gen 2 з пропускною здатністю 10 Гбіт/с. Налаштувати декоративне RGB підсвічування можна через фірмовий додаток AVerMedia Gaming Utility або програмне забезпечення материнської плати. А за параметри відеозапису і стрімінгу відповідає AVerMedia RECentral.

REAL-EL M-555 — стильна на вигляд акустична система формату 2.1 родом з Естонії. Включає два сателіти по 12.5 Вт кожен і низькочастотний сабвуфер на 30 Вт. Загальна потужність складає 55 Вт, чого вистачить для ігор, фільмів та музичної вечірки навіть у дуже великій кімнаті. Корпус і сабвуфера, і сателітів, виготовлений з деревини MDF, що додає глибини звучання. Сателіти можна закріпити на стіні, а сабвуфер ставиться на полицю чи краще на підлогу. Важить увесь комплект трохи більше 6 кілограмів.

Частотний діапазон сателітів дорівнює 150 – 20000 Гц, а сабвуфера 45 – 150 Гц.
Підтримуються різноманітні варіанти підключення: кабель AUX для комп’ютера, бездротовий Bluetooth для смартфонів, USB-флешка чи карта пам’яті SD. Перемикатися між джерелами аудіосигналу, а також здійснювати інші налаштування, можна кнопками на сабвуфері або з допомогою пульта дистанційного управління. Додатково реалізований механічний регулятор гучності з LED-підсвічуванням, електронний годинник, таймер автовимкнення та FM-радіо.

Sandberg Commander RGB — ортопедичне крісло від бренду з Данії, яке сподобається не лише геймерам, а й усім тим, хто проводить багато часу за комп’ютером. Крісло має міцну сталеву раму і газліфт 4-го класу з великим ресурсом безвідмовної роботи, завдяки чому витримує вагу користувача до 150 кг. Саме крісло важить 19 кілограмів і легко збирається. Покриття виготовлене з екошкіри, тому є зносостійким і легко чиститься. Сидіння виготовлене з повітропроникної тканини, а п’ятипроменева хрестовина має тихохідні колеса з гумовим покриттям.

Регулюється висота сидіння, кут нахилу спинки та положення підлокітників. Також користувач може налаштувати дві подушки — під шиєю і поясницею, або ж повністю зняти їх. Родзинкою крісла Sandberg Commander RGB є стрічка з тридцяти світлодіодів по периметру. Підсвічування живиться через USB-порт від блока живлення 5 В або павербанку (купується окремо). Під сидінням крісла є спеціальна кишеня для павербанку. Налаштувати кольори та режими підсвічування можна за допомогою пульта дистанційного керування, що йде в комплекті з кріслом.

Також читайте:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.