Небезпечно і для гаджета: що не можна тримати разом із смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон – це невід’ємна частина нашого життя, практично наша третя рука. Ми використовуємо його для спілкування, роботи, розваг та інших цілей. Однак є кілька предметів, які не можна класти поруч із мобільним телефоном. Ігнорування цих рекомендацій може призвести до перегріву гаджета та інших проблем.

Гроші

Деякі люди використовують свій смартфон як гаманець. Вони кладуть паперові гроші чи банківські картки між смартфоном та чохлом. Це зручно, але може бути небезпечним. Справа в тому, що гроші та банківські картки можуть нагріватися під впливом тепла, що виділяється смартфоном. Внаслідок цього може статися деформація пластику, а також пошкодження магнітної смуги на карті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ключі

Ще одна поширена помилка – класти ключі в одну кишеню зі смартфоном. Металеві ключі можуть подряпати екран або корпус смартфона. Особливо це актуально для смартфонів із металевим корпусом.

Їжа

Поверхня смартфона часто буває брудною, і чіпати його руками, а потім цими ж руками є як мінімум негігієнічно. А ще якщо ви кластимете поряд з ним їжу, то на смартфон можуть потрапити крихти або краплі соусу. Це може призвести до забруднення та пошкодження гаджета.

Ось кілька порад, як уникнути проблем із мобільним телефоном:

  • Не кладіть гроші, банківські картки або ключі поруч із смартфоном.
  • Не тримайте смартфон в одній кишені із ключами.
  • Не кладіть смартфон на брудну поверхню.
  • Не використовуйте смартфон під час вживання їжі.

Дотримуючись цих простих рекомендацій, ви зможете продовжити термін служби мобільного телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОUkrainianwall.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.