TrendForce: у 2024 році ринок OLED-моніторів зросте більш ніж на 160%

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомляє команда аналітичної компанії TrendForce, у 2024 році постачання OLED-моніторів значно зросли — якщо темпи зростання не знизяться, то за підсумками року буде поставлено близько 1.3 мільйона екземплярів, що означатиме збільшення рік до року на 161-162%.

Реклама

За даними TrendForce, попит серед геймерів на OLED-дисплеї поступово зростає: вони забезпечують чудові швидкісні показники, якісну перенесення кольорів і високу контрастність. Впровадження технології стримують високі ціни та «дитячі хвороби» — наприклад, проблема вигоряння пікселів та необхідність регулярного запуску очищення для запобігання цьому самому вигоранню.

Лідерами на ринку OLED-моніторів є такі компанії, як Samsung, Dell, LG, ASUS та MSI, причому перша трійка контролює понад 75% ринку. На думку експертів, успіх дисплеїв Samsung обумовлений їхньою прийнятною вартістю, а також репутацією бренду. Втім, Dell та LG також зміцнюють свої позиції завдяки розширенню асортименту. Що ж до ASUS і MSI — їхня частка в порівнянні з перерахованими раніше компаніями менша.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ