Названі функції Android, які недоступні власникам Apple iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

В наш час є багато систем і винаходів без яких ми тепер уже не можемо уявити свого життя. Так от як вічний спір, що краще, Android чи iPhone ( iOS)!? Ви ніколи не дізнаєтеся відповідь на це питання, адже кожен з них досконалий по своєму. Але ми розглянемо, які ж можливості має Android порівняно з iPhone в сучасному світі.

Реклама

Першою такою помітною функцією є режим енергозбереження, він робить більш темним екран телефону, та вимикає усі непотрібні програми. Це значно може збільшити час роботи смартфона.

Також, Android порівняно з Apple дає можливість своїм користувачам відключати програми, які їм не потрібні у використанні, і це дуже полегшує роботу смартфона.

iPhone не має функції передачі інформації по Bluetooth, хоч ця дія і виходить з моди, але вона дійсно є корисною для певних випадків.

Також, андроїд дає нам можливість самим змінювати та підлаштовувати під себе програми, сортувати все як нам подобається, навіть змінювати шрифт та колір шрифту. Це суттєва перевага над iOS.

Всі чули про siri на iPhone, та про її нерозвинену функціональність, тим часом як асистент Google виконує будь-яку команду, без вашого торкання екрану.

iOS занадто хвилюється про безпеку своїх користувачів, тому ви не зможете скачати певну потрібну чи не потрібну на ваш погляд програму так, як на Android. А ось тут все залежить від вас, андроїд довіряє вашій уважності та обережності.

В Apple відсутня карта пам’яті, тим часом як андроїд може розширити свою пам’ять до потрібного об’єму.

Отже, вони мають певні особливості та відмінності, але це вибір кожного. Комусь до смаку елегантний і безпечний iOS, а хтось втрачає голову від такого всемогутнього Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ