Експерт поділився рекомендаціями на випадок зависання телефону

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони на Android – це ж просто знахідка, скільки всього в них можна робити! Але, як і будь-яка техніка, іноді можуть зависнути. Якщо таке трапляється, я завжди починаю з простого перезавантаження – зазвичай це закриває всі програми, очищає тимчасові файли і часто вирішує проблему. Якщо у вас ще й модель зі знімним акумулятором, то вийняти батарею – теж непоганий варіант.

Реклама

Що ще відомо

Якщо ж телефон уперто не реагує, можна спробувати примусовий перезапуск. Зазвичай це працює, коли тримаєш кнопку живлення разом із кнопкою гучності кілька секунд. Це може варіюватися залежно від моделі, але загалом метод надійний.

Проте, якщо після всього цього телефон знову висне, я б порадила зробити ще кілька простих кроків: очистити кеш, оновити систему та переглянути додатки, які можуть глючити. Для цього завжди можна завантажитися в безпечному режимі – він вимикає всі сторонні програми, і якщо телефон не висне, то причина, скоріш за все, саме в них. А якщо все одно гальмує, тоді вже, мабуть, доведеться звернутися до сервісного центру.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ