iPhone 17 Pro Max отримає зменшений Dynamic Island завдяки оновленню Face ID

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Слухайте, я почув, що наступного року вийде iPhone 17 Pro Max, і він, виявляється, буде мати менший Dynamic Island. Це заявив аналітик Джефф Пу, який, схоже, добре знає, про що говорить, коли мова йде про Apple.

Реклама

Що ще відомо про новинку

Він зазначив, що в новому айфоні використовуватимуть «металінзи» для Face ID, що має призвести до помітного зменшення розміру цього самого острова. Що цікаво, це не торкнеться меншої моделі iPhone 17 Pro чи інших варіантів лінійки.

Я взагалі вражений, що в Apple так круто використовують технології. Замість звичайних вигнутих лінз, які ми звикли бачити, тут будуть тонкі лінзи з мікроскопічними візерунками, які, здається, фокусують світло значно краще. Але, на жаль, Пу не поділився конкретними подробицями, як саме Apple збирається використовувати ці лінзи для Face ID і чому це зменшить розмір Dynamic Island.

Нагадаю, Dynamic Island з’явився в iPhone 14 Pro у 2022 році, і ми також бачимо його в iPhone 15 і 16. Тепер чекаємо вересень наступного року, коли Apple, скоріш за все, покаже всю лінійку iPhone 17. Мені цікаво, які ще деталі з’являться в найближчі місяці.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ