Компактний «iPhone 12 mini» отримає зменшену «гривку»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команія Apple зменшить верхню рамку дисплея в усіх нових смартфонах з лінійки iPhone 12, включаючи найдоступніший і компактний «iPhone 12 mini». Як повідомило видання Business Insider, верхня рамка в смартфоні буде зменшена приблизно вдвічі в порівнянні з рамкою в iPhone 11 і iPhone 11 Pro.

Свіжа порція “злитої” інформації підтвердила, що новий компактний 5,4-дюймовий iPhone, який в Business Insider назвали «iPhone 12 mini», не буде відрізнятися від більш дорогих моделей по дизайну. Смартфон отримає прямокутні грані в стилі останніх моделей iPad Pro і зменшені рамки по периметру екрану.

Apple може повністю виключити верхню рамку дисплея в iPhone зразка 2021 року. Для цього компанії необхідно розмістити компоненти системи камер TrueDepth на меншій площі або вбудувати частину з них під екран.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.