Apple представить Mini-LED дисплеї наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глобальна криза в галузі охорони здоров’я не нанесла істотного впливу на розробку  обладнання на основі світлодіодних дисплеїв, повідомив аналітик Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo). Компанія почне масове виробництво цього року.

«Ми вважаємо, що інвесторам не варто турбуватися про зміни в графіку Apple, що стосуються Mini-LED, тому що це ключова технологія, яку компанія буде просувати протягом найближчих п’яти років. Навіть якщо короткостроковий графік буде порушений пандемією, це не зашкодить довгостроковим планам Apple», — сказав Мінг-Чі Куо.

Масове виробництво почнеться в третьому кварталі 2020 року. У найближчі два-три роки Apple планує випустити від чотирьох до шести нових продуктів з екранами Mini-LED. Зокрема, компанія представить високоякісний 12,9-дюймовий iPad Pro з чіпом A14X в третьому кварталі 2020 року і оновлений 16-дюймовий MacBook Pro з міні-світлодіодним дисплеєм в четвертому кварталі. Однак аналітик зазначив, що обидва продукти все ж можуть бути перенесені на початок 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні міні-світлодіодні дисплеї будуть використовувати близько 10000 світлодіодів, кожен з яких має розмір менше 200 мікрон. Ці дисплеї дозволять створювати більш тонкі і легкі конструкції, пропонуючи при цьому переваги OLED-дисплеїв, які використовуються в останніх iPhone, в тому числі хорошу продуктивність в широкій колірній гамі, високий контраст і динамічний діапазон, а також локальне затемнення для більш чистого відтінку чорного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.