Oppo придумала свій варіант квадратної камери в стилі iPhone 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo вже майже підготувала смартфон, який отримав дивну назву Oppo A92s, проте найголовніше в ньому, це оригінальний дизайн головної камери.

Камера пристрою включає чотири датчика зображення і розміщена в квадратному блоці в лівому верхньому кутку задньої панелі. На перший погляд цей дизайн запозичений у iPhone 11 і Google Pixel 4, однак якщо придивитися, то камера виглядає все ж досить оригінально. Два модуля по діагоналі об’єднані один з одним, а також присутній світлодіодний спалах.

Інсайдер під ніком Xiaomishka, який регулярно першим видобуває цікаві новини про продукти Xiaomi, Redmi і не тільки, поділився інформацією щодо характеристик пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 800, він оснащений екраном з отвором під здвоєну фронтальну камеру, який характеризується роздільною здатністю 120 Гц. Oppo A92s отримав 8 ГБ оперативної і 128 ГБ незалежної флеш-пам’яті.

У фронтальній камері використовується 16-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX471 і допоміжний сенсор роздільною здатністю 2 Мп. В основній камері головним датчиком служить 48-мегапіксельний Sony IMX586. Додатково встановлено датчики роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп.

Ємність акумуляторної батареї Oppo A92s становить 4000 мА • год, пристрій підтримує швидку 18-ватну зарядку.

Ціна новинки складе 355 доларів(9,639 гривень за актуальним курсом), смартфон буде доступний в чорному, білому і рожевому колірних варіантах. Чи з‘явиться пристрій на українському ринку, і коли, поки не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.