Список смартфонів, які отримають MIUI 12, виявилися фейком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробка MIUI 12 триває більше півроку, а бета-тестування має розпочатися вже в березні-квітні цього року.

Відмінно зарекомендував себе інсайдер під ніком Xiaomishka, який регулярно постачає цікаві новини зі світу мобільних пристроїв, стверджує, що опублікований сьогодні список смартфонів, які отримають MIUI 12, є звичайнісіньким фейком.

Мережевий інформатор, який неодноразово першим надавав ексклюзивні відомості про новинки Xiaomi і Redmi, стверджує, що даний список не має нічого спільного з реальністю. Джерело, яке опублікувало його, швидше за все, просто вирішило набрати перегляди, не маючи за фактом будь-якої ексклюзивної інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomishka стверджує, що в даний момент розробники Xiaomi, працюючи над MIUI 12, основну увагу все ще приділяють оптимізації MIUI 11 і поліпшенню функціональності поточної версії фірмової оболонки, яка вже вийшла для абсолютної більшості актуальних смартфонів.

Китайський виробничий гігант підтвердив, що призначений для користувача інтерфейс наступного покоління MIUI 12 офіційно перебуває в стадії розробки, з середини січня. Також було підтверджено, що запуск фінальної версії MIUI 12 відбудеться в цьому році, ймовірно, в серпні-вересні.

Розробка MIUI 12 триває більше півроку, а бета-тестування має розпочатися вже в березні-квітні цього року. Офіційний список пристроїв Xiaomi і Redmi, які отримають оновлення, з’явиться незадовго до цього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.