Новий рекордсмен AnTuTu на неймовірних фото у високій роздільній здатності

Офіційні фотографії та шпалери iQOO 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні були анонсовані флагманські смартфони iQOO 3 і iQOO 3 5G , після чого виробник виклав у Мережу вражаючу добірку офіційних фотографій у високій роздільній здатності, які дозволяють розглянути пристрій з усіх боків.

Смартфон встановив новий рекорд продуктивності в AnTuTu, якщо порівнювати офіційні заяви Xiaomi і iQOO, однак після поновлення флагманський смартфон Xiaomi Mi 10 Pro зміг набрати в неофіційному тестуванні все ж трохи більше .

Смартфон iQOO 3 5G буде побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 865 з модемом X50, він отримав до 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 RAM і до 256 ГБ флеш-пам’яті UFS 3.1, акумулятором ємністю 4440 мА • год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 55 Вт. Смартфон оснащується 6,44-дюймовим екраном Super AMOLED роздільною здатністю Full HD + з частотою оновлення зображення 60 Гц і частотою опитування сенсорного шару 180 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Крім того, були опубліковані шпалери на робочий стіл, які встановлені на iQOO 3 і iQOO 3 5G.

Продажі новинки в Індії стартують 4 березня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.