Альтернатива iPhone SE: на CES 2020 представили цілий смартфон Cyrcle Phone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціально для ненависників « лопатофонів » і  людей, які ностальгують за  компактним iPhone SE, американський стартап dTOOR привіз на  виставку CES 2020 Cyrcle Phone  смартфон круглої форми. 

Вперше Cyrcle Phone представляли ще в  2015 року і  до  цих пір виробники намагаються вдосконалити цей чудний гаджет. Але  і  в  2020 року на жаль, він  далекий від  ідеалу і  так і  залишається зразком.

Головна особливість Cyrcle Phone  його кругла форма. За словами розробників, такий смартфон, в відміну від прямокутних побратимів, зручно лежить в руці і в кишені. Друга фішка  відразу два 3,5 мм роз’єми для навушників, щоб пара могла на одному пристрої слухати музику і дивитися фільми (хоча це навряд чи вийде на такому екрані).            

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Також Cyrcle Phone отримав 3, 45-дюймовий дисплей, 2 ГБ  ОЗУ, 16 Гб  ПЗУ, дві камери по  13  Мп, акумулятор ємністю 2000  мАг, підтримку двох SIM-карт і  4G і  ОС  Android 9. Судячи з  зображенням дисплея, над ПО  і  інтерфейсом ще треба добре попрацювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.