Xiaomi запустила в продаж найдешевший смартфон Redmi з NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель Redmi Note 8T від Xiaomi відрізняється від звичайної Redmi Note 8 тільки тим, що вона володіє чіпом NFC, а в усьому іншому вони ідентичні один одному. Новинка лічені години назад надійшла в офіційний продаж, ставши доступним для покупки всім бажаючим. На вибір покупців пропонують цілих три модифікації, відрізняються які один від одного об’ємом пам’яті. Так, базова модель обійдеться в 6 000 гривень, будучи здатною похвалитися 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, тоді як класична звичайна конфігурація має 4/64 ГБ пам’яті, а доступна вона всього за 7 000 гривень. Викласти за модифікацію з 4 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ, тобто найдорожчу з усіх можливих, доведеться 8 000 гривень.

На вибір покупців пропонується чорне, синє і біле забарвлення, у всіх з яких Xiaomi Redmi Note 8T виглядає максимально привабливо настільки, наскільки це взагалі можливо. Є у цієї моделі і ще один прихований від очей перевага. На відміну від Redmi Note 8, дана модель, яка тепер доступна для покупки на російському ринку, включає в комплект поставки не звичайний зарядний пристрій на 10 Вт, а таке на 18 Вт, тобто володіє підтримкою технології швидкої зарядки. За рахунок цього не доведеться додатково витрачатися на покупку відповідного зарядного пристрою, а це, безумовно, величезний плюс. Новинку можна купити на офіційному сайті компанії-виробника для російського ринку, або ж в місцевих торгових точках виробника.

За скромну суму грошей покупець отримує дуже красивий смартфон, який володіє четверний камерою на задній кришці, корпусом зі скла, великим повнорозмірним екраном, хорошою фронтальною камерою, потужним технічним оснащенням, роз’ємом USB Type-C для зарядки, а також підтримкою всіх сучасних бездротових інтерфейсів. Все це робить новинку в особі Redmi Note 8T вкрай хорошим вибором для покупців, які хочуть за мінімальну суму грошей отримати максимум доступних можливостей, тому що запропонувати так багато за такою низькою ціною в даний час більш не здатний жоден інший смартфон від будь-якого відомого виробника електроніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.