Google Stadia не буде доступний в день релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хмарний ігровий сервіс від Google, Stadia, мабуть, можна назвати однією з найбільш очікуваних технологій, які технічні компанії випустили або ж тільки випустять. Проте всім нам варто розуміти, що запуск Stadia є знаковою подією не лише для геймерів усього світу, але і взагалі для технічного процесу в цілому.

Але чому ж? Справа в тому, що якщо хмарний геймінг, по-перше, набере достатню кількість аудиторії, і по-друге, якщо грати через хмарні технології буде комфортно, то її основу можуть взяти собі на озброєння величезна кількість компаній, які надають своїм користувачам доступ до якого-небудь виду контенту і не тільки.

Як би те ні було, абсолютно всі були дуже раді, коли зовсім недавно корпорація Google публічно оголосила про те, що вищезгаданий сервіс Stadia вийде у світ вже зовсім скоро, а саме 19 листопада, всі були цьому дуже раді, і особливо ті, хто оформив попереднє замовлення на видання founder’s Edition, чия ціна становила 130 доларів (3,2 тис грн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І дійсно, у всій індустрії відеоігор вже не перший рік діє не писане правило, згідно з яким предзаказавшие більш дорогі видання, зазвичай або одержують які-про бонуси, або і зовсім отримують більш ранній доступ до вже закінченою версії проекту, ніж всі інші. Однак зі Stadia все буде далеко не так.

Спочатку Google зробила доступною для попереднього замовлення вищезгадану версію founder’s Edition за 130 доларів, і вона, крім усього іншого, по суті, повинна була надати своїм покупцям більш ранній доступ до хмарного ігрового сервісу. Але через деякий час Google вирішив замінити Founder’s Edition на Premiere Edition, чия ціна на даний момент складає все ті ж самі 130 доларів. Природно, Premiere Edition трохи менш “насичений”, однак він точно так само обіцяв ранній доступ до Stadia.

Але і тут у Google з’явилися раптові зміни, адже буквально вчора вищевказана корпорація розповіла авторитетному виданню The Verge про те, що жодна людина, незалежно від рівня предзаказанной версії, не отримає більш ранню «можливість входу в світ Stadia».

Однак і це ще не все, адже корпорація так само сказала, що взагалі жоден із покупців не зможе грати в ігри через Stadia навіть в 9 ранку за тихоокеанським часом 19 листопада. Тобто в фактичний день запуску ніхто не зможе отримати до stadia доступ.

Якщо пощастить, то сервіс почне функціонувати до вечора того ж дня. Якщо ви думали, що це якось дуже не правильно, дивно, і взагалі не в дусі Google, то варто вам сказати, що це ще не все. Справа в тому, що як Premiere Edition, так і founder’s Edition крім передплати мають в комплекті фірмовий контролер і спеціальний «ключ» для телевізорів, який дозволяє мінімізувати затримку в управлінні.

Природно, якщо ви хочете грати з комфортом, то ви купите цей набір, і будете вірити обіцянкам компанії, що ваші предзаказанные заздалегідь набори будуть доставлені в день виходу, тобто 19 листопада. І ось, Google тепер повідомляє, що з поставками виникли якісь проблеми, і ці набори можуть дістатися до покупців пізніше запланованого аж на два тижні, що неймовірно багато.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.